ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η κλινική δερματολογία αποτελεί κλάδο της δερματολογίας που ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του δέρματος.

Οι δερματικές παθήσεις οφείλονται σε παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, το άγχος και οι μολύνσεις.

Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στην παιδική ηλικία ή στην ενήλικη ζωή.

Η σωστή και έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του δέρματος είναι απαραίτητη, καθώς πολλές φορές μπορεί να προκαλέσουν ή να υποδηλώνουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας.

Η κλινική δερματολογία ασχολείται με παθήσεις όπως: ακμή, αλωπεκία, αφροδίσια νοσήματα, ψωρίαση κά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μία δερματική πάθηση μπορεί να υποδηλώνει ένα ευρύτερο πρόβλημα υγείας, γι αυτό είναι απαραίτητο να καταφεύγουμε στο δερματολόγο με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί θα σας υποβάλλουν στις απαραίτητες εξετάσεις και θα σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία.

Αντιλαμβανόμενοι πως το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος καθώς και το σημείο προστασίας αλλά και επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα της διατήρησης της υγείας του δέρματος μας.

Καθημερινά ανακαλύπτονται καινούριες θεραπείες που με μεγάλη ασφάλεια μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία ένα χρόνιο δερματικό νόσημα, το οποίο τις τελευταίες δεκαετίες θεωρούνταν μη θεραπεύσιμο.

Η καλή υγεία του δέρματος αποτελεί βασική προϋπόθεση της καλής μας ψυχολογίας και γενικότερα της ποιότητας της ζωής μας.

Το υγιές δέρμα δεν καθρεφτίζει μόνο τη συνολική ευρωστία του κάθε ατόμου, αλλά και την ομορφιά.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως προστατεύοντας και φροντίζοντας το δέρμα μας π.χ. με τη χρήση αντηλιακού ανάλογα με την εποχή του έτους, δεν προλαμβάνουμε μόνο μια δερματική κακοήθεια, αλλά θεραπεύουμε μια ενδεχόμενη φωτοευαισθησία και καθυστερούμε τη γήρανση του δέρματός μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πρωτέως 61
17561, Παλ.Φάληρο

Διεύθυνση Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο - Κινητό

210 9888456 - 6977 477523

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

  17:00 - 21:00

ΤΡΙΤΗ 

  09:00 - 13:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 

  17:00 - 21:00

ΠΕΜΠΤΗ 

  17:00 - 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  09:00 - 13:00

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.